Referenties die wij van

onze klanten mochten ontvangen :)


Fleur en Peter, 14-04-2021

Beste Riny en Francien,

Vanaf de allereerste afspraak hadden we zeer fijn contact. Goede bereikbaarheid via mail, Whatsapp of telefoon en antwoord op alle vragen die we hadden. Na een kennismakingsbezoek een prima offerte ontvangen inclusief de mogelijkheid de materialen door Riny en Francien te laten verzorgen.

Tijdens de verbouwing werden we steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en mocht het wat anders uitpakken dan van tevoren was bedacht dan werd er flexibel aangepast en omgedacht.

Wat vooral ook enorm opviel is dat ze heel erg netjes werken. Ondanks het slopen en later de behoorlijk ingrijpende bouwwerkzaamheden, hebben we er weinig last van gehad. Van te voren werd er heel secuur afgeplakt en na elke klusdag werd er heel grondig schoongemaakt en de boel werd zo netjes mogelijk achtergelaten. Chapeau!

En het resultaat mag er zeker zijn! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe badkamer, helemaal zoals we wensten! De afwerking is werkelijk prachtig en elke cent waard. Riny is een echte vakman en samen met Francien een superteam. Ook was het heel erg gezellig met de nodige kopjes koffie, lekkere koekjes en leuke verhalen over en weer. Riny en Francien heel erg bedankt!

Groetjes Peter en Fleur Baden en kids

______________________________________________________________________

Fam Schreuder , 2 oktober 2020

Riny en Francien hebben in ons nieuwbouwhuis de casco opgeleverde 2e badkamer op de bovenste verdieping aangelegd. Vooraf hadden we een tekening gemaakt en een lijst met de materialen die we graag wilden. Riny en Francien dachten goed mee en gaven tips om het zo optimaal mogelijk in te richten. De uitvoering is perfect gebeurd! Riny was heel precies in het uitdenken van de uitlijning van vloer en wandtegels, waardoor alle lijnen heel mooi doorlopen. De hexagon tegels tegen de achterwand van de douche en wc zijn superstrak geplaatst. Ook had hij veel aandacht voor het uitstekend waterdicht maken van de douche, waar we veel waarde aan hechten gezien eerdere ervaringen. Een gebrek in de aansluitingen van de waterleiding in de meterkast, aangelegd door de projectbouwer, heeft hij snel en netjes voor ons opgelost. Ze leveren écht vakwerk en zijn goed op elkaar ingespeeld. Daarnaast hebben ze een goede muzikale smaak, waar we heerlijk van hebben meegenoten 😉. Wij zijn ontzettend blij met onze prachtige badkamer en onze zoons genieten er iedere dag van. We vinden het eigenlijk jammer dat het niet “onze eigen” badkamer is…

______________________________________________________________________

Maarten en Daniëlle van der Voordt, 12 juli 2018


In ons oude huis hebben wij 15 jaar met een al bestaande badkamer geleefd die eigenlijk al vervangen had moeten worden. Daarom wilde wij in ons nieuwe huis een nieuwe badkamer, met wellness beleving en perfecte afwerking.
Met enige gereserveerdheid zijn wij gaan zoeken naar de aannemer die dat voor ons zou kunnen doen, want wie krijg je over de vloer, maakt hij de klus af en zo ja in welke staat.
Na het lezen van allerlei reviews kwamen wij uiteindelijk uit op Neefs badkamerrenovatie. Kort na ons eerste contact zijn Riny en Francien op bezoek geweest om de klus te beoordelen.
Wij hadden allerlei ideeën waarvan de meeste gerealiseerd konden worden, maar een deel ook sterk werd afgeraden. Riny stak niet onder stoelen of banken dat hij het wel kon maar dat liever niet deed omdat de kans dan groot was dat ik als klant achteraf niet blij zou zijn met het eindresultaat en kwam dan met zijn alternatief. Anderzijds ging hij direct helemaal op in de klus, en kregen wij veel adviezen hoe hij het zou gaan aanpakken. Praktische zaken als positionering van de kraan in de inloopdouche, lichtschakelaars, stopcontacten etc. puur op de decennia aan ervaring wat mij direct veel vertrouwen gaf. Ik citeer “ ….en dan gaan we ook zo nisje in de douche doen met ingebouwd spotje. Moeten we echt doen want dat wordt echt gaaf, daar gaat u blij van worden!” (…en dat werden we. )
In delen van het project leek het niet te vlotten, dat was terug te voeren op de ongelofelijke kwaliteit van opbouw en afwerking die Riny hierin heeft geleverd.
Voor deze afwerking gebruikt Riny het liefst zijn eigen bouwmaterialen, want alleen dan kan hij de perfectie leveren die hij beloofd. Wij hebben alleen de douchewand, badkamermeubel en tegels uitgezocht de rest heeft Riny, in overleg met ons, samengesteld en geleverd tegen een prijs waar wij het zelf niet voor konden halen.


Ik ben een enorm kritisch mens qua klussen, soms tot kopzorgen van Riny. Maar het eindresultaat is verbluffend mooi. Ik kan geen puntje vinden waar ik ontevreden mee ben. Een echte welless badkamer waar wij nog vele jaren van kunnen gaan genieten.

______________________________________________________________________

I. Wiltenburg 2 maart '18

Riny, bedankt voor onze nieuwe mooie badkamer! Ziet er super uit! Bedankt voor het resultaat, en ook bedankt voor de gezelligheid! Ivor

______________________________________________________________________

Roy en Christel bastiaansen , 22 januari '18

Vanaf het eerste contact een erg goed gevoel gehad bij riny (en francien). Onze nieuwe badkamer was al volledig uitgetekend en besteld. Al heel snel was er tijd om bij ons aan de slag te gaan. Vanaf het moment dat riny aan de klus begon zijn wij op de hoogte gehouden met foto's en een eventuele uitleg hierbij. Helaas voor ons bleek dit vaker nodig dan gehoopt, aangezien het onder de oude tegels een grote puinhoop was. Lekkages, leidingen boven de grond, dubbele laag tegels. Wat er ook tegen zat, iedere keer kwam riny met een goede en vakkundige oplossing. Ook kregen wij veel advies wat we beter anders zouden kunnen doen ten opzichte van de tekening. We zijn erg blij dat we hier naar hebben geluisterd, want de badkamer is volledig naar onze wensen. Gelukkig volgt riny niet blind het plaatje, maar denkt ie ook echt met de klant mee. Naast dat het een echte vakman is, is riny ook erg gezellig, altijd vrolijk en altijd in voor een babbeltje. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het vakwerk dat geleverd is. Groetjes roy en christel

______________________________________________________________________

Kirstin,13 oktober '17

Vakkundig, inventief en informeel contact: zeer fraai eindresultaat!!

______________________________________________________________________

Joël en Rebecca, nieuwe badkamer en toilet renovatie, 19 september, '17

Riny en francien zijn echt toppers! Sociale en gezellige mensen. Ze leveren goed en netjes werk af voor een goede prijs. Al het meerwerk is ook netjes gedaan zonder problemen. Ze hebben bij ons de badkamer verlegd naar een slaapkamer en volledig opgebouwd en de wc op de beneden verdieping gerenoveerd. Wensen zijn goed besproken en communicatie verliep goed. Alles is bespreekbaar! Kortom, we zijn erg tevreden over al het werk wat ze bij ons hebben gedaan en zijn super blij met het resultaat! Wij zullen riny en francien zeker aanraden aan anderen die van plan zijn de badkamer aan te laten pakken door profs. Bedankt! Gr rebecca en joel

______________________________________________________________________

Mike en Liselore, badkamerrenovatie, 30 juni, '17

Wij zijn meer dan tevreden met onze nieuwe badkamer, wat vroeger een lelijke badkamer was is nu het pareltje van het huis geworden. Het mooie aan dit traject is geweest de duidelijke afspraken inzake werkzaamheden en prijzen en het afgeproken tijdsplan. Ook de zelfstandigheid van werken ( d.m.v. Het afgeven van de sleutel ) was erg fijn. Jullie hebben echt vakwerk verricht en het ziet er schitterend uit. Mooi om te zien dat jullie lol hebben in jullie werk en daarom ook een extra zonnetje is huis zijn. We zullen nu maar snel een ander huis moeten kopen met een oude badkamer want dan kunnen jullie er weer iets moois van maken. Nogmaals dank! Gr, fam meuwese

______________________________________________________________________

Rob en Nicolien 14 mei '17

Super super super!!!! Wat kan ik nog meer zeggen,wat zijn wij blij met onze nieuwe badkamer en toilet.alles is verlopen zoals we gedacht hadden rini en francien zijn echte vakmensen en denken aan alles! Maar vooral zijn het oprechte lieve mensen waar we veel mee gelachen hebben. Het eind resultaat mag er zijn en we hebben nu een prachtige nieuwe badkamer en toilet die hoog afgewerkt is.rini en francien het was super leuk om jullie te mogen leren kennen en bedankt voor alles! Hopelijk tot later groeten rob en nicolien uit breda

______________________________________________________________________

Gregorius, badkamerrenovatie, 29 januari '17

Francien en riny leveren vakwerk voor een nette prijs en beheersen alle disciplines die bij het plaatsen van een badkamer komen kijken tot in detail. Het was voor mij als ondernemer met kantoor aan huis even omschakelen naar een wat ruimere pauzeindeling, maar die pauzes waren dan ook meteen een stuk gezelliger! Wij raden deze vaklui van harte aan. Leuke bijkomstigheid is dat naast de ruime vakkennis met name riny tevens beschikt over een enorme muziekkennis (en uitmuntende smaak, maar dat blijft natuurlijk wel subjectief).

______________________________________________________________________

Jos en Pauline van Rijsewijk, badkamerrenovatie, 25 november '16

Riny en francien hebben bij ons de badkamer en toilet verbouwd. Wij zijn daar zeer tevreden over. Ze nemen de tijd (ook voor een kop koffie), maar leveren heel goed werk, houden zich aan je wensen, denken vooral met je mee, geven goed (gratis) advies en een reële offerte. Ze kunnen als het moet alles uit handen nemen. Als u echt op zoek bent naar een vakman voor een badkamerverbouwing weet u vast wel dat er een prijskaartje aanhangt dat afhankelijk van je wensen torenhoog uit kan vallen. Nu zult u zeggen: nou en? Als u al langer met het idee rond loopt om de badkamer/toilet te laten verbouwen is het altijd een kwestie van: wie kan ik vertrouwen(zijn 't wel vakmensen) en is het betaalbaar. Vaak wordt het prachtige plan daarom op langer baan geschoven en wordt de twijfel alleen maar groter over wie o wie! Nu zult u zeggen: ja en? Niet langer wachten, gewoon de telefoon pakken en afspraak maken. Je zult er geen spijt van hebben. Wij genieten inmiddels al van onze luxe badkamer en toilet! Nu jullie nog! Jos en pauline van rijsewijk uit breda

______________________________________________________________________

Ronald, 22 november, '16

Beste riny neefs, ontzettend bedankt voor het renoveren van mijn toilet en badkamer. Het ziet er geweldig uit! Echt vakmanschap! Het contact ging lekker en alles was bespreekbaar. De ideeën waar je mee kwam waren erg leuk, en over het eind resultaat ben ik erg tevreden. Neefs badkamer renovatie is een echte aanrader. Groetjes ronald

______________________________________________________________________

Ester, nieuwe badkamer, 16 september '16

Ook wij hebben onze badkamer door riny en francien laten renoveren. We hadden na de 1e kennismaking er gelijk een goed gevoel over. We zijn ook tussentijds op vakantie geweest en hebben de sleutel aan riny en francien gegeven die gingen ondertussen gewoon door iedere dag kregen we een update met foto's wat er die dag was gedaan, wat erg leuk was om zo de vorderingen te volgen. Toen we thuis kwamen was het meeste werk gedaan en kwam het vooral op de afwerking aan. Wat is het fijn thuis komen in een bijna nieuwe badkamer. Na 3wk en twee dagen was het zover alles klaar. Met een super resultaat en met super leuke,lieve en gezellige mensen die dat voor ons voor elkaar hebben gekregen. Ik ga jullie zeker aanbevelen!! En zal zeker nog een keer van jullie diensten gebruik maken. Echt vakwerk! Lieve riny en francien nogmaals bedankt we genieten vollop van onze mooie badkamer. Liefs de van beersjes x

______________________________________________________________________

Marieke, 21 juli '16

Afgelopen weken hebben rini en francien onze badkamer en wc gerenoveerd. We hadden voorafgaand verschillende offertes opgevraagd en adviseurs over de vloer gehad. Hoewel ze er wat langer over zouden doen dan anderen, gaf de prijs en de betrokkenheid de doorslag; bij de eerste bespreking had rini al meteen goeie tips en dacht echt mee, en repareerde ter plekke al iets kleins voor ons terwijl hij nog eens niet wist of hij onze klus kreeg. Dat zegt veel en wekt vertrouwen. Tijdens de hele klus hebben ze heel netjes gewerkt, was einde dag steeds alles schoon en aan de kant (wat ook heel prettig is) en hebben we uiteindelijk een geweldig mooie badkamer. Het was het waard dat het een week langer duurde dan de andere aannemers/klussers!! Ze leveren het super mooi en schoon op. Wat een perfectionisme! Juist ook de dingen die je niet ziet werken ze met veel preciezie af waardoor we veel vertrouwen hebben in de kwaliteit. We zijn er ontzettend blij mee!!

______________________________________________________________________

M, toiletruimten, 9 juni 2016

Een sterk staaltje vakmanschap, creativiteit en vooral uitputtingsslag werd geleverd bij het in 9 dagen tijd totaal slopen en opbouwen van 2 toiletruimten. De laatste dag vertrokken wij s middags terwijl de stucadoor, riny en ( een zieke) francien hard aan het werk waren, we kwamen s avonds thuis en troffen een superschoon huis en 2 prachtige wc's aan. Super!!! En helemaal naar onze zin. Fam. Peeters

______________________________________________________________________

Kelly, verbouwing badkamer, 16 mei '16

Riny en francien kwamen vol enthousiasme binnen. Er werden allerlei ideeen op tafel gelegd wat de mogelijkheden waren met onze badkamer.dit was erg fijn. Toen begonnen ze met klussen. Alles werd netjes en goed afgeplakt en er werd voorzichtig omgegaan met de spulen. Ze werken erg secuur waardoor je een mooi resultaat krijgt. Erg fijn was dat alles bespreekbaar is. Als ze ergens tegenaan liepen werd dit meteen besproken of als er dingen waren wat wij anders wilden dan was dit ook geen probleem. Alles werd meteen aangepakt en opgelost. De afwerking zijn wij ook tevreden over denk aan voegen, kitten etc. De badkamer werd helemaal instapklaar opgeleverd, wat erg fijn is. Kortom een fijne samenwerking waarin alles bespreekbaar is en uiteindelijk, het belangrijkste, een heel mooi resultaat waarover wij erg tevreden zijn!!

______________________________________________________________________

RvD 03 mei '16

Na een paar offertes gekozen voor riny en francine. Tegen een billijke prijs een prachtige badkamer gekregen waar we heel blij mee zijn. Eigenlijk heeft tijdens de besprekingen het vakmanschap van riny de doorslag gegeven. Hij weet echt waar hij over praat. Na 3 weken alles mooi opgeleverd met een prachtig resultaat. Dank jullie wel!

______________________________________________________________________

Mariska en Karlo, 21 april '16

Afgelopen weekend hebben riny en francien onze badkamer geronoveerd. Nieuwe wastafels en een bidet geplaatst en douchekabine opnieuw afgesteld en afgekit. Super mooi werk afgeleverd tegen een betaalbare prijs. Wat ik helemaal waardeerde dat ik met de offerte dacht dat ik een nieuwe douchekabine nodig had en riny heel eerlijk zei dat dit niet nodig was, maar afstellen en opnieuw afkitten voldoende was. Badkamer werd na de klus weer helemaal opgepoetst door francien en het zag er weer als nieuw uit. Super mensen en zeker aan te bevelen!

______________________________________________________________________

Steven en Yvette, 24 december '15

In november onze wc laten renoveren. Alles fijn in overleg en supernetjes opgeleverd! We zijn erg blij met het resultaat!! Bedankt! Grt steven en yvette

______________________________________________________________________

Fleur en Hans verstraeten,4 december '15

Beste mensen, kijk niet meer verder. Deze mensen moet je hebben als je badkamer, toilet of vloer wil laten renoveren. En ook voor een pre-installatie voor een nieuwe keuken weet ik zeker dat je hier moet zijn. Wat een vaklui. Riny en francien hebben vandaag onze badkamer opgeleverd. Precies volgens plan en geheel in lijn met onze budget-restricties. Op de eerste plaats zijn het hele vriendelijke en betrouwbare mensen die vooraf de verwachtingen goed managen en de gemaakte afspraken nakomen. Aangezien ik van de drie weken zeker twee weken thuis ben geweest en de eerste week ook geholpen heb met het demonteren en afvoeren van de oude badkamer heb ik veel inzicht gekregen in het vakmanschap dat er bij komt kijken. Dat druipt er van alle kanten vanaf. Riny en francien denken voortdurend mee en komen met mooie oplossingen voor de uitdagingen die altijd ontstaan bij een klus van enige omvang. En wat fijn dat je riny zowel de elektriciteit als het loodgieterswerk kunt laten doen. En ook het tegelen is zeer goed. De prijsstelling is transparant en zeker niet duur. Maar je moet je wel realiseren dat je bij neefs badkamerrenovatie voor topkwaliteit gaat met veel service. De investering is het echter dubbel en dwars waard. Wij staan al weer te trappelen om ze opnieuw over de vloer te vragen. Alleen eerst weer even sparen. ;-) Riny en francien bedankt!! Liefs, fleur en hans

______________________________________________________________________

Toni en Astrid , 25 oktober '15

In september hebben riny en francien bij ons het toilet beneden en de badkamer boven vernieuwd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat. Het is precies geworden zoals wij het wilden. En het was geen gemakkelijke klus, er moesten veel leidingen worden aangelegd en omgelegd. Riny en francien zijn erg vriendelijke mensen en wij zijn dol op hun kleine hondje idefix.riny is echt een vakman en ze werken samen heel netjes, elke dag laten ze de werkplek schoon achter. Kortom, een pluim voor riny en francien!

______________________________________________________________________

Div, badmeubelen gemonteerd (anoniem),19 oktober '15

Deze vriendelijke mensen werken rustig, netjes en beheerst. Zij hebben bij mijn ouders diverse meubels en accessoires in de badkamer en het toilet geplaatst. Alles steeds in overleg en duidelijk met kennis van zaken. Mijn ouders waren tevreden. Ik zou deze mensen in overweging nemen als ik mijn badkamer zou willen laten opknappen.

______________________________________________________________________

Johan van Elewout, 1 oktober '15

Hoewel riny bij ons om de hoek woont kende wij hem eigenlijk niet. We zagen alleen regelmatig zijn bus in de straat staan. Nu hadden wij tijdens de verbouwing van onze zolder last van een lekkend kraantje van de wasmachine. Wellicht hadden we dit zelf kunnen vervangen maar wij hebben altijd meer vertrouwen in vaklui, zeker als het risico op lekkage bestaat op onze nieuwe zolder. Ik ben dus naar riny toegestapt en gevraagd of hij dit voor ons kon doen. Het was geen enkel probeem en binnen een paar minuten zat het nieuwe kraantje erop. Riny is echt een super vriendelijke man en je kunt echt merken dat hij verstand van zaken heeft. Hij gebruikt ook hele goede materialen, dus wij zijn gerust dat dit kraantje echt niet meer gaat lekken. Mochten wij ooit aan een verbouwing van onze badkamer of toilet beginnen dan is riny echt iemand waar wij aan zullen denken. Van ons krijgt riny een warme douche :-) :-) toppie !!!

______________________________________________________________________

Peter en Mieke, 17 september '15

Wc renovatie begin september 2015. Heeft wel iets langer geduurd dan eerst gepland. Maar zoals riny en francien aangeven: ze werken heel netjes en we hebben dat liever dan haastwerk. Verder alles prima gedaan en heel netjes opgeleverd! Riny en francien bedankt (en een knuffel voor idifix van panter) :-) peter en mieke

______________________________________________________________________

Mevr.Boon, 30 augustus '15

In juni 2015 hebben riny en francien onze 2 toiletten volledig gerenoveerd. We hebben gekozen voor riny en francien omdat we een goed gevoel bij hen hadden en ze de tijd namen om langs te komen voor de offerte en alles goed te bespreken. De dag na het bezoek hadden we al een offerte in de bus. De prijs was ook heel redelijk. Riny en francien hebben ook alle spulletjes voor ons ingekocht (behalve de tegels), uiteraard volgens onze specificaties en voor een goede prijs. Ook prettig: we hebben 1 prijs vooraf afgesproken en alleen bij grote afwijkingen zijn er meerwerkkosten. De klus duurde wat langer dan wij van tevoren hadden verwacht en er waren wat misverstanden maar het resultaat is uiteindelijk prachtig! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en zouden riny en francien zeker nog een keer vragen voor een eventuele volgende klus. Het is een heel gezellig duo dat netjes werkt, oog voor voor detail heeft, meegaat met de wensen van de klant maar ook niet bang is om kritisch te zijn en alternatieven te suggereren. Nogmaals bedankt riny en francien! En ook dank aan fixie voor de dagelijkse portie schattigheid.

______________________________________________________________________

Michael, 21 augustus '15

We zijn erg tevreden met het geleverde werk. Complete badkamer en wc renovatie laten doen. Werkzaamheden zijn uitgelopen, dat was vervelend maar overmacht. Verder zeer te spreken. Riny denkt goed mee en komt zodoende met goede suggesties.

____________________________________________________________________

CKPL Buizer, 12 augustus '15

Mijn toilet op de benedenverdieping was hoognodig aan een facelift toe, dus heb ik de klus op marktplaat geadverteerd. Toen riny en francien langskwamen had ik er meteen een goed gevoel bij, zeker toen riny aangaf elk project aan te pakken alsof het zijn eigen huis was. Het resultaat is er dan ook zeker naar. Ze hebben mijn ontwerp perfect uitgevoerd alles zit er degelijk in met een strakke afwerking. Ik was zelfs dusdanig onder de indruk dat ik ze meteen heb gevraagd of ze de afwerking van de badkamer, iets wat door de plaatsing van nieuwe kozijnen nog was uitgesteld. Ik wist zeker dat zij het beter zouden doen dan degene die ik er in eerste instantie voor had ingehuurd, dus die keuze was snel gemaakt. Zoals verwacht hebben ze ook in de badkamber goed werk geleverd: in een middag waren ze klaar en alle klussen, inclusief het corrigeren van bijvoorbeeld de ophanging van het wandtoilet, waren gedaan. Ik zou dus niet twijfelen, maar bij een klus deze mensen gewoon uitnodigen om een offerte op te maken. Dan zul je ook nog eens zien dat de prijzen reuze meevallen.

______________________________________________________________________

Ed, 1 juni '15

Weer helemaal in orde, wat riny en francien gedaan hebben. Vakkundig, precies, netjes en opgeruimd. Riny kan tevens goed advies geven over de te gebruiken materialen, de wijze van werken en tips hoe het e.e.a. Aan te pakken en te onderhouden. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en een misverstand wordt zonder veel discussie uit de weg geruimd. Bovendien is het gezellig en kun je goed lachen met die twee. Riny, francien en fix, hopelijk tot een volgende keer.

______________________________________________________________________

Rob en Fatiha, badkamer en vloerdelen ,22 maart '15

Hoewel al weer enkele weken geleden willen wij toch nog een review plaatsen betreffende de door riny en francien uitgevoerde werkzaamheden in ons huis.ze hebben bij ons een geheel nieuwe badkamer geinstalleerd en de oude tegelvloeren in de garage en de keuken vernieuwd. Ook hebben zij het toilet geheel vernieuwd.riny en francien zijn absolute vakmensen die van ons een dikke pluim krijgen voor het werk dat zij geleverd hebben.bij een volgen klus gaan wij weer naar ze toe. Prima prijs kwaliteids verhouding , nogmaals bedankt!! Rob en fatiha hoppenbrouwer

______________________________________________________________________

Geplaatst door Wendy Bruggeman, 16 december '14

Riny en francien hebben de afgelopen weken mijn badkamer helpen renoveren. Dit hebben ze heel netjes en secuur gedaan. Er was continue contact over het verloop van de werkzaamheden, wat heel fijn is! Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en beveel riny en francien dan ook zeker aan als je van plan bent de badkamer te verbouwen! Groetjes, wendy

______________________________________________________________________

Geplaatst door F. Raaymakers, 11 december '14 volledige badkamerrenovatie

Riny en francien hebben bij ons van onze gedateerde badkamer weer een up to date badkamer gemaakt. Het eindresultaat is fantastisch en wij bevelen ze dan ook zonder reserves aan. Vakkundig en netjes werk met bovendien goede tips voor het beste eindresultaat. Onverwachte hobbels worden zeer coulant opgelost. En natuurlijk gewoon twee hele plezierige mensen.

______________________________________________________________________

Geplaatst door de Leest op 21 okt. '14

Tijdens de oriëntatiefase op de advertentie van Rini en Francien terecht gekomen. Het voelde meteen goed en daarom een offerte voor renovatie van mijn 10 jaar oude badkamer gevraagd. Ze reageerden heel snel en na een persoonlijke ontmoeting hen de klus gegund. Al met al heeft de renovatie zo'n drie weken geduurd. Ze werken heel netjes en precies; goed werk heeft tijd nodig! Drie weken zonder badkamer is best lang, maar gezien het resultaat is het de moeite waard geweest. De badkamer is helemaal geworden wat ik wil, hij is echt prachtig.
Rini en Francien, bedankt voor die mooie badkamer en voor de gezellige weken dat jullie bij mij te gast waren.
Groet, Ted

______________________________________________________________________

Geplaatst door Henk op 22 sep. '14 |                                   

Riny en Francien hebben de afgelopen drie weken onze oude badkamer omgetoverd tot een nieuw paleisje.
Riny en Francien zijn zeer prettig in de omgang en onverwachte zaken hebben we in goed overleg met elkaar kunnen oplossen.

Het inhuren van Riny & Francien voor het vernieuwen van onze badkamer is wat ons betreft dan ook een super beslissing geweest en wij kunnen hun diensten van harte aanbevelen.

Henk & Adrianne van der Linden

Geplaatst door lisadijkers op 17 mrt. '14

Vanwege lekkage hebben we onze badkamer én wc laten renoveren door Riny en Francien. Ze hebben goede ideeën, werken netjes en vakkundig, werken met goede matrialen, zijn prettig in omgang, maar ook heel belangrijk ze komen hun beloftes na. Na heel wat bakkies koffie en een hoop lol hebben ze ook bij ons de klus geklaard en genieten we iedere dag nog van onze mooie badkamer en wc. Vooral die dunne stakke voegen vinden wij nog steeds helemaal top, Riny! Wij zijn erg tevreden.
Super bedankt! Rob en Irene

Geplaatst door leen.vissers op 02 mrt. '14   

Riny en Francien hebben van onze badkamertjes echte juweeltjes gemaakt! Wij hebben alleen maar positieve woorden voor ze over: goede samenwerking, creatieve ideeën, vakmanschap, geen stof in huis, PERFECTE afwerking, ... En dat alles voor een democratische prijs. Bovendien was het ook gezellig!
Voor een gelijkaardige klus vragen wij jullie voor zekers terug.
Hartelijk dank, Riny en Francien!

Geplaatst door BAGRA op 14 jan. '14   

Riny en Francien, dank voor jullie geweldige werk! Top gedaan en gezellig bovendien. Onze badkamer uit 1973 is weer helemaal van nu. Henny & Joan

Geplaatst door Dijkers op 04 dec. '13   

Plaatsing douchedeur met driehoekigmuurtje, een perfecte oplossing voor de schuine wand van mijn aanleunwoning. Goed en snel werk geleverd Riny en Francien. Bedankt!
Peter Luijckx

Geplaatst door frank op 08 sep. '13 |                                     

Voor het verleggen van onze leidingen en electra voor onze nieuwe keuken hadden we gekozen voor neefs badkamerrenovatie.
Geen moment spijt van gehad,prima vakmensen en erg gezellig.
Weer een tevrede klant,
grt Frank en Patricia

Geplaatst door Wim op 11 aug. '13 |                                     

Onze badkamer was dringend toe aan een ingrijpende verbouwing! Deur en muur verplaatsen voor een inloopdouche, electra aanpassen, radiator plaatsen en een nieuw meubel met spiegelkast en een hangtoilet alles tegelen en stucken. We hebben voor Francien en Riny gekozen op basis van de foto's op hun website en de sympathieke uitstraling! Het karwei is op een zeer prettige en deskundige manier uitgevoerd en tot in de puntjes perfect afgekomen! Francien heeft alles voorzien van stucloper en maakte elke dag na het karwei schoon. Fijne communicatie en meedenkenken en superstrak tegelwerk! Wij zijn heel blij met onze nieuwe badkamer en raden Francien en Riny van harte aan!

Bedankt voor het mooie werk!

Geplaatst door Vermeulen op 14 mei '13

Wij hebben verschillende klussen door Riny en Francien laten doen in ons nieuwe huisje. De badkamer " make ~ over " , volledige hal laten schilderen met twee verdiepingen , reparaties aan muren om goed te kunnen behangen, en een mooie tegelvloer in de hal laten leggen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van onze nieuwe badkamer. De tegelvloer is erg mooi gelegd en de andere klussen zijn netjes gedaan en goed afgewerkt. Riny en Francien staan altijd klaar voor een goed advies en ruimen alles netjes op na een klus. Niet alles kwam op tijd af, maar wel de grootste klussen zodat we op tijd konden verhuizen. De rest is daarna netjes gedaan.

Bedankt voor het goede werk Riny en Francien!

Geplaatst door Sara op 13 mei '13 |                                     

Riny en Francien investeren in het aannemen van de klus en het persoonlijke contact. Dat spreekt ons erg aan. Ze nemen de tijd voor het werk en de nauwkeurigheid en de afwerking zijn daar ook naar. Wij kijken terug op een mooie en geslaagde verbouwing, die naar tevredenheid is verlopen. Ook de nazorg wordt goed opgevolgd. Riny en Francien, bedankt!

Geplaatst door meeusen op 11 mrt. '13

ze werken netjes en keurig en houden je huis netjes schoon elke dag.
het is fijn dat ze mee denken met verschillende optie's maar laten altijd je zelf kiezen wat je wilt hebben.(als het mogelijk is natuurlijk)

ik ben er in iedergeval erg over ze te spreken.


Martijn/Breda

Geplaatst door Stam op 01 jan. '13 |                                     

badkamer getegeld in Dordrecht. Heel tevreden. Denken mee. Wederom een tevreden klant.


                                                                                                        

Geplaatst door Elderkamp op 24 dec. '12

Na maandenlange lekkages aan onze inloopdouche besloten wij deze geheel te laten renoveren (vloer eruit, tegels + wanden eruit, etc) door Neefs. Vanaf het begin kwamen Riny en Francien betrokken en vakkundig over. De communicatie was snel en duidelijk wat bij klusbedrijven geen vanzelfsprekendheid is. Met het eindresultaat zijn we erg tevreden:  • Ze werken netjes en zorgvuldig


  • Ze zijn prettig in de omvang; leuk om ze over de vloer te hebben


  • Het is een prettig gevoel dat er 5 jaar garantie wordt gegeven


Kortom, we raden ze aan bij anderen. En als we zelf weer een klus hebben, dan nemen we zeker contact op.

Geplaatst door Bianca op 07 nov. '12

Aan de vorige beoordelingen niets toe te voegen, vakmensen met hart voor hun zaak en dus ook voor uw badkamer. Vooral met het gebruik van goede materialen onderscheiden ze zich waardoor uw badkamer langere tijd mooi blijft.
Laat vof Neefs zeker een offerte maken voor uw badkamer als u kwaliteit belangrijk vindt.

Geplaatst door Danielle op 14 okt. '12

Via google op hun site terecht gekomen voor een gehele badkamerrenovatie en toiletvernieuwing en toiletbetegeling begane grond. Na het kennismakingsbezoek kregen we binnen 2 dagen een heldere uitgebreide offerte van de werkzaamheden. Ze hebben bij ons de badkamer gesloopt, afgevoerd, en weer opnieuw opgebouwd. Toilet begane grond is betegeld over de bestane tegels heen en is er een zwevend toilet geplaatst. Riny en Francien werken netjes, denken mee en dragen goede ideeën aan. Ze zijn vriendelijk en houden van humor, maar verstaan hun vak. Ze werken op hun eigen tempo en zijn 4 weken bij ons bezig geweest, maar het resultaat is er naar. We zijn erg tevreden!

Geplaatst door Jan op 13 okt. '12 |                                     

Voor de 3e keer heb ik aan Riny en Francien gevraagd om een "tegelklus" in mijn huis te komen maken. De eerste keer de wasmachnine en droger ruimte. Was perfect gedaan! De tweede keer een vloer leggen, aansluitend op bestaand vloer-tegelwerk in een uitbouw. Wederom perfect gelegd!
In de afgelpoen jaren heb ik "Neefs Badkamer-renovatatie " bij meerde mensen aangeraden. Altijd met succes.
Vandaag hebben ze mijn nieuwe keuken betegeld. Veel kleine hoekjes en randjes en 13 stroom- of schakelpunten in het tegelwerk. Allemaal weer perfect!

Vooral hun nette manier van werken met oog voor detail en actief meedenken om de mooiste oplossingen te vinden in het tegelwerk vind ik hen strekste kwaliteiten. Daarnaast zijn het gewoon hele vriendelijke en vakkundige mensen.

Als ik ooit weer een "tegelklus" heb zal ik hen zeker weer bellen!!!

Jan, Breda

Geplaatst door kouwenhoven op 27 aug. '12   

Goede ervaring!
Prettige, serieuze mensen. Komen heel betrouwbaar over!

Zouden zo weer een klus mogen doen!

Geplaatst door L. van Bragt op 26 mrt. '12   

Door de foto’s op de site van zeer secuur geplaatste badkamers hebben we ze uitgenodigd.
Na een paar hele leuke en verhelderende gesprekken met deze vakidioten volgde de duidelijke en zeer goede offerte. Vervolgens hebben ze met echte liefde voor het vak en oog voor detail met ons meegedacht om de ruimte en onze ideeën allemaal te verwezenlijken. De badkamer is perfect geworden.

Geplaatst door M. Oomens op 24 jan. '12

Riny en Francien zijn vooraf netjes komen kijken naar de klus en hebben hierna een duidelijke offerte af gegeven.
Wij hebben ervoor gekozen om hun de klus te laten verzorgen om een aantal redenen;
1. leuke gezellige mensen 2. duidelijke foto's van vorige opdrachten 3. 5 jaar garantie.
Ze hebben prima werk afgeleverd in de opgegeven termijn, wij zijn dus heel tevreden met het resultaat!
De leverancier van de douchekraan had helaas ( tot 2 keer toe) een kapotte kraan geleverd, aangezien ik zelf niet zo handig ben is Riny deze 2 keer komen vervangen zonder extra kosten etc etc. terwijl ze al ruim een week bij andere klus waren begonnen en dus speciaal hiervoor langs moesten komen. Service is dus uitstekend!

Geplaatst door Chris op 03 sep. '10 |                                    

Badkamer geheel gerenoveerd.
Uitstekende en gezellige vakmensen. Werken heel netjes.
Riny en Francien willen alles perfect hebben. Zijn daar ook bij ons in geslaagd.
Wij zijn heel te vreden.
S en C.

Geplaatst door damen op 01 sep. '10 |

Riny en Francien hebben uitstekend vakwerk geleverd en zorgden ervoor dat iedere dag alles zodanig was opgeruimd dat wij van de renovatie zo min mogelijk last hadden. Daarnaast zijn het gezellige, hartelijke en hardwerkende mensen!
Dit was ons reeds bekend omdat zij enige jaren geleden de badkamer en toilet in ons oude huis hebben gerenoveerd. Dit was uitstekend gedaan. Reden voor ons om aan Riny en Francien opnieuw te vragen het toilet in ons nieuwe huis te renoveren.

JN

Geplaatst door AV op 28 jun. '10 |                                     

Het opknappen van onze badkamer draaide uit op een volledige renavatie waar we erg tevreden over zijn. We hebben Riny en Francien mogen ervaren als gezellige, hardwerkende, spontane mensen met liefde voor hun vak!

Geplaatst door els en theo op 08 okt. '09 |                                   

Riny en Francien hebben uitstekend werk geleverd met het totaal vernieuwen van onze badkamer. Zij werken zeer netjes en zorgvuldig.
Een tevreden klant.